O NÁS

O NÁS

O NÁS

Rolleri SPA bylo založeno v roce 1987 jako rodinný podnik a během několika let se stalo důležitým partnerem pro všechny, kteří se zabývají obráběním plechů.

Jdi na stránku

SPRÁVA SPOLEČNOSTI

Společnost Rolleri Holding SpA se zavázala k vytvoření nejbezpečnějšího místa pro práci v přesvědčení, že zachování bezpečnosti je prvořadé a je nutné, aby personál měl umožněno plnit své role bez zbytečného ohrožení zdraví nebo života. Z tohoto důvodu společnost Rolleri Holding SpA implementovala a uvedla do praxe svůj systém bezpečnosti a zabezpečení, který se řídí pravidly certifikace ISO 45001 a jeho cílem je neustále zlepšovat výsledky dodržováním interních pravidel, aktuálních zákonů a respektováním povahy a úrovně rizika.

Jdi na stránku

Udržitelnost

Dopady změny klimatu probíhají nyní. Zde jsou některé příklady z nejnovější analýzy Mezivládního panelu pro změnu klimatu (Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC)), což je hlavní mezinárodní organizace pro posuzování dopadů změny klimatu: Koncentrace CO2 v atmosféře dosáhla 412 ppm (podobná hodnota nebyla dosud ještě zaznamenána); Analýza průměrných ročních teplot ve 20. století ukázala, že posledním teplotně podprůměrným rokem byl rok 1976; Poslední čtyři roky byly zároveň čtyři nejteplejší roky v historii; Planeta se zahřívá 10 x více než během jakéhokoli jiného oteplová

Jdi na stránku

Patenty

Když se kreativní génius setkává s technologií: kreativní proces není snadný, ale transformovat nápady v něco praktického je mnohem obtížnější.

Jdi na stránku

Certifikace

ISO 9001:2015 / UNI ISO 45001:2018 / ISO 14001:2015. Společnost Rolleri se zavázala zajistit zaměstnancům zdravé a bezpečné pracovní prostředí pro všechny oblasti činnosti.

Jdi na stránku