B-LIGHT 01MÉDIA > ROLLERI C-UPROLLERI VARIO

ROLLERI C-UP

Díky C-UP mají rošty laseru delší životnost a výsledky řezání plechů mají mnohem lepší kvalitu.

C-UP snadno odstraňuje strusku, čímž také eliminuje veškeré oxidované zbytky obráběného materiálu a zabraňuje kontaminaci nerezových ocelí.

C-Up se pohybuje prostřednictvím systému koleček, díky nimž si rošty v průběhu času zachovávají své nezměněné parametry a postup čištění je rychlý a bezpečný.

Čištění podpěrných mřížek maximalizuje spolehlivost procesu, čímž zlepšuje kvalitu hotových výrobků, a to jak na vláknových, tak na CO2 laserech.

Práce se špinavými rošty znamená:

  • Větší povrch, na kterém se zachytávají zbytky obráběného materiálu, které vznikají během procesu řezání;
  • Větší odrazové plochy pro laserový paprsek, které poškodí plech a zejména v případě nerezové oceli znamenají riziko vzniku rezavých skvrn;
  • Obtíže při manipulaci s materiálem v oblasti roštů.


Předchází nutnosti výměny roštů, které jsou stále použitelné, jen proto, že jsou znečištěné. V době před jejich výměnou může navíc usazená struska narušit nosný povrch plechu.

Je schopen rychle a bezpečně vyčistit pracovní stoly téměř všech plochých laserových řezacích strojů aktuálně dostupných na trhu.

Rychlý, robustní a spolehlivý, ale velmi snadno použitelný, může ho obsluovat pouze jeden operátor.

Hloubkově odstraní i nejodolnější strusku z nerezové oceli, a to mnohem rychleji než při ručním čištění, čímž se výrazně prodlouží životnost mřížek.

ŘEZACÍ RYCHLOST

Stav roštů Vpředná rychlost
Méně špinavé 28M/Min.
Špinavé 13M/Min
Velice špinavéy 8,5M/Min

VERZE

1500 mm rukojeť
2000 mm rukojeť

DOSTUPNÉ FRÉZY

Pro odstranení strusky používá C-UP dvojici fréz HSS, s extrémně vysokou trvanlivostí, která je rovna 20 000 lineárních metrů za standardních pracovních podmínek. .

2 mm
3 mm
4 mm

Jednoletá záruka.

Patentováno a CE certifikováno.