O NÁS > O NÁSSPRÁVA SPOLEČNOSTI

O NÁS

HISTORIE

Rolleri SPA bylo založeno v roce 1987 jako rodinný podnik a během několika let se stalo důležitým partnerem pro všechny, kteří se zabývají obráběním plechů. Kombinace vášně, dynamiky, zkušeností a hledání nových řešení umožnila společnosti pozvednout značku na mezinárodní úroveň.
“Vznikli jsme na konci 80. let, s vizí dodávat naše nástroje celé Itálii, ale během let jsme svá očekávání překonali” - deklarují svoji hrdost Francesco a Marco Rolleri, vlastníci společnosti.

Rolleri SPA se sídlem v provincii Piacenza, vyrábí standardní a speciální nástroje pro ohraňovací lisy a vysekávací stroje. Dnes je díky spolupráci důvěryhodných partnerů schopna zaručit pokrytí každého trhu a rychlé a spolehlivé služby.

V roce 2016 byla výrobní kapacita navýšena díky vzniku nového výrobního provozu a rozšíření komplexního strojního zařízení. Rolleri je lídrem v plánování, vývoji a výrobě nástrojů pro ohraňovací lisy na trhu s originálními výrobky a v poprodejních službách.

NÁŠ TÝM

DOKONALOST

Díky spolupráci s důvěryhodnými partnery zaručuje Rolleri rychlé a spolehlivé služby v celé Evropě a ve světě. Reorganizace prodejní politiky v roce 2012 umožnila zavedení produktů Rolleri na každém jednotlivém trhu.

Co je dokonalost pro Rolleri? Neexistuje jednoduchá odpověď, protože každá kancelář, výrobní oddělení a zaměstnanec usiluje o dokonalé splnění svého úkolu.

Zeptáte-li se logistického oddělení, dokonalost je optimální organizace příchozích a odchozích zásilek a nejlepší dodání zákazníkům.

 

Technické oddělení a oddělení výzkumu a oddělení výzkumu a vývoje by odpověděly, že dokonalost je vytvořit projekt na míru pro každého zákazníka a pomoci mu při výběru.

Dále zde máme naše obchodní oddělení, které věří, že skutečnou dokonalostí je sledovat zákazníka od prvního požadavku až po jeho úplnou spokojenost.

Náš výrobní a skladovací tým každý den pracuje na tvorbě našich produktů s maximální péčí.

Pro Rolleri je dokonalost náš tým vytvořený lidmi, kteří každý den ze sebe vydávají maximum. Tým složený nejen z lidí pracujících ve společnosti, ale také ze všech lidí, kteří je každý den podporují.

Úspěch společnosti Rolleri SpA je výsledkem synergie obchodních a marketingových zkušeností rozvinutých v průběhu let. Díky strategii poprodejní podpory a transparentní cenové politice na všech našich komunikačních kanálech společnost získala stále rostoucí počet koncových zákazníků.

Velké investice do výzkumu a vývoje umožnily vyvinutí inovativních upínacích systémů a přitáhly pozornost velkých OEM výrobců, se kterými spolupracujeme. V průběhu roku 2017 se neustálý výzkum nových produktů zaměřoval také na materiály používané při výrobě nástrojů. Tento výzkum vyústil v „RollPrime 20.17“: nový ultralehký materiál, ideální pro nástroje určené pro malosériovou výrobu nebo pro výrobu prototypů.

Náš sortiment se neustále rozrůstá a neustále studujeme nové systémy, které nás staví do první linie výzkumu nových řešení pro naše zákazníky. 

PRODUKCE

Rolleri uplatňuje stejnou transpartentní cenovou politiku pro vysekávací nástroje, jejich cena je uvedena jak v katalogu, tak na webových stránkách. Pro tuto novou řadu produktů byla tato strategie vylepšena, aby uspokojila všechny potřeby, což dává zákazníkovi možnost vybrat si mezi třemi různými úrovněmi pro každý produkt, počínaje od kvalitního základu po lepší materiály a nátěry.

Znalost trhu, kde dosahují úspěchu velké mezinárodní společnosti, které nabízejí širokou škálu produktů, přiměla Rolleri zahájit činnost v tomto novém odětví podnikání, odlišném od trhu ohraňovacích lisů, ale zároveň ho doplňující.

Nynější výzvou je stát se lídrem i v této nové oblasti. Ambiciózní cíl, ale vhodný pro společnost tvořenou lidmi, kteří věří v to, co dělají, lidmi, kteří tvrdě pracují na tom, aby rostli a dosáhli úspěchu. Obtížnost této výzvy bude motivací pro každého ve společnosti, aniž bychom zapomněli, že jediným způsobem, jak překonat nevyhnutelné nepříznivé okamžiky, bude naše odvaha a vášeň pro to, co děláme.

Společnost Rolleri SPA je lídrem ve výrobě ohýbacích nástrojů během posledních 20 let. Abychom našim zákazníkům po celém světě poskytli nejlepší dodací lhůty, byla naše výroba v roce 2017 značně rozšířena o další výrobní halu a nové stroje, o novou produkci v oblasti vysekávacích nástrojů a distribuci spotřebního materiálu k laserům.

Co dalo společnosti odvahu investovat na tomto novém trhu?
Pojďme se zamyslet nad klíčovým slovem, které dokonale popisuje Rolleri SPA: Služba, kterou náš tým poskytuje prostřednictvím technických rad, asistencí a školení. To je směr, který si společnost Rolleri zvolila, aby poskytovala nejen vynikající produkty, ale také kompletní 360 ° službu každému uživateli, poskytováním rychlých a spolehlivých odpovědí.